• Harley davidson springer

over ons

Welkom bij HST-motoren Tilburg

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, revisie en customizen van Harley Davidson motoren.
Kom dus gerust eens bij ons langs om kennis te komen maken en een kijkje te nemen in onze shop, de koffie staat klaar!

Onderhoud

post image

Onze werkplaats is uitgerust met alle benodigde moderne apparatuur en gespecialiseerde gereedschappen om aan uw Harley te kunnen werken en deze in optimale staat aan u te kunnen afleveren. Tevens kunnen wij uw moderne injectie motorfiets uitlezen en daarvan een diagnoserapport uitdraaien. Zaken zoals foutcodes uitlezen en wissen, key fobs inleren en diverse instellingen in uw ECM aanpassen kunnen wij ook voor u verzorgen. Banden opleggen en balanceren verzorgen wij ook.

Customizing & Fabricage

post image

Voor complete custombouw op maat en voor onderdelen en accessoires bent u bij ons op het juiste adres. Dus heeft u wilde plannen met uw motor neem contact met ons op! We kunnen u helpen uw ideeen door te vertalen naar een unieke en vooral veilige custombike die zowel aan uw als onze hoge standaard voldoet. Enkele voorbeelden zijn te vinden in de sectie project-bikes. Dit gaat van choppers naar bobbers naar baggers …. enz

Onderdelen bestellen

post image

Wij zijn dealer van o.a. Motorcycle Storehouse, Parts Europe, Zodiac, Custom Chrome, V-Twin Mfg, W&W Cycles, Midwest, CVP, Hoco Parts, Dealership & directe import vanuit USA van Dirty Air Airride Systems, en Tab Performance, Dealership en rechtstreekse import vanuit Litouwen van Tommy & Sons Bagger parts and products en dealership van ByKern regelbare uitlaatsystemen met EU-keur uit Hongarije… etc. Verder leveren we ook originele OEM Harley Davidson onderdelen.

Voor vragen kunt u ons altijd mailen via info@hst-motoren.nl.

Projectbikes

Voorbeelden van motoren gebouwd door HST-motoren Tilburg.

Voor iedereen die een unieke motor wil bouwen zijn wij natuurlijk ook de juiste partij. We kijken samen met u hoe we uw droommotor kunnen realiseren. Dus (s)chroom niet en kom langs!

contact

Beste klant,

Daar wij een eenmanszaak zijn is het altijd verstandig vooraf te informeren als u langs wilt komen of dat we daadwerkelijk aanwezig zijn in onze shop. Meestal zijn wij wel aanwezig tijdens onze reguliere openingstijden maar het is vervelend als u aan een gesloten deur staat natuurlijk. Wij waarderen het als u ons ook de tijd geeft om aan uw, en andermans motorfiets te werken, en daarom is er elke dag ‘open inloop’ in onze shop van dinsdag t/m vrijdag vanaf 16.00u ’s middags en de gehele zaterdag.

De koffie staat altijd klaar voor u en wij doen ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Adres

Kraaivenstraat 23-19
5048 AB Tilburg

Vragen? Bel of mail ons:

T 013 – 468 7250
E info@hst-motoren.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00u -18.00u.
Woensdag:  10.00u -18.00u.
Donderdag: 10.00u -18.00u.
Vrijdag: 10.00u -18.00u.
Zaterdag: 10.30 – 16.00 uur
Zondag: Gesloten